Viridum - The BrickBostadsrätt, Stockholm

Boende för aktivt liv nära till allt

Vid LM Ericssons gamla högborg växer en ny spännande stadsdel fram ur den historiska marken. Här bor man i kvadratsmarta lägenheter nära Telefonplans kreativa kluster, mysiga restauranger, caféer och lokal biograf. Ett boende som ger en god avkastning på må bra-kontot.

The Brick Viridum består totalt av fem huskroppar och ett garage, med lokaler för olika verksamheter i bottenplanet. Här planerar vi för ett modernt boende, där varje kvadratmeter nyttjas för att skapa effektiva och praktiska lägenheter. Materialvalen är genomgående i god kvalitet för ett hållbart boende över tid, samt ger utrymme till din personlighet. Med digitala lås, bil och cykelpool framtidssäkras boendet för olika behov. Här planeras även för garage och lokaler för varierande verksamheter.

Här lever man ett lätt och aktivt liv. Den lokala ICA-butiken ligger i området, andra restauranger och aktiviteter såsom det populära klättercentret ligger inom gångavstånd. Vill du ändå ta dig till Stockholm Citys oändliga utbud så ligger tunnelbanan endast fem minuter bort och du är framme i stan på cirka 13 minuter. Föredrar du promenader eller ta dig fram på cykel finns mängder av gång- och cykelbanor som tar dig runt i olika delar av Stockholm.

Se också vårt andra bostadsrättsprojekt i området på länken nedan

INFLYTTNINGSKLARA BOSTÄDER
https://www.almbostad.se/projekt/the-brick-terra/

KOMMANDE BOSTÄDER
https://www.almbostad.se/projekt/the-brick-indigo/

The Brick - Viridum är en del av ALM Småa Bostads utvecklingsområde där totalt sex fastigheter ska uppföras. Tre av fastigheterna har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer förvalta dessa.

Projekt
Viridum - The Brick
Ort
Stockholm
Antal bostäder
320
Storlek
1 - 2 rum
Arkitekt
White
Gör en intresseanmälan

Kontakt

Projektledare: Anna Bobjer
anna.bobjer@alm-smaa.se
073-383 29 74