The BrickBostadsrätt, Hyresrätt, Stockholm

Ljusa lägenheter i ny attraktiv stadsdel

Vid LM Ericssons gamla högborg växer en ny spännande stadsdel fram ur den historiska marken. Här bor man i kvadratsmarta lägenheter nära Telefonplans kreativa kluster, mysiga restauranger, caféer och lokal biograf. Ett boende som ger en god avkastning på må-bra-kontot.

Bostäderna i The Brick – Alba, Rubigo och Lignum får en optimerad planlösning och effektiva kvadratmetrar med klassiska materialval som håller över tid samt har en fin design. Alla lägenheter får digitala lås och tillgång till cykel- och bilpool. Vi ser över möjligheten att erbjuda annan kringservice som kylboxar för matkassar eller paketrum. Fasaderna blir intressanta inslag i det omgivande området och bidrar till den redan attraktiva stadsdelen. En av fastigheterna kommer även att kunna erbjuda lokaler för verksamheter i entréplan samt förskola.

I The Brick-området finns en lokal ICA-butik runt hörnet, populära restauranger, mysiga caféer, gym, lokal biograf och klättercenter inom kort promenadavstånd. Med tunnelbanan tar man sig till söders höjder på cirka 10 minuter och för dig som föredrar att cykla finns det fina cykelbanor som tar dig in till stan eller andra delar av Stockholm.

Se gärna våra bostadsrättsprojekt i området på länkarna nedan.

INFLYTTNINGSKLARA BOSTÄDER
https://www.almbostad.se/projekt/the-brick-terra/

KOMMANDE BOSTÄDER
https://www.almbostad.se/projekt/indigo-the-brick/
https://www.almbostad.se/projekt/viridum-the-brick/

Projekten The Brick – Alba, Rubigo och Lignum med sina cirka 670 lägenheter har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som kommer att förvalta de färdigställda bostäderna.