The Brick - TerraBostadsrätt, Stockholm

Unika bostäder nära Södermalm!

I ett av södra Stockholms mest kända landmärken vid Telefonplan erbjuder vi dig en god investering i en välplanerad, modern lägenhet i en historisk och omtalad byggnad som tidigare var LM Ericssons högkvarter. I området finns en ICA-butik och med en kort promenad tar du dig till tunnelbanestationen.

Bostäderna är perfekta första boendet både för dig som singel, par eller den mindre familjen och här kan du hitta en lägenhet som passar både ditt liv och din plånbok. Lägenheterna har hög kvalitet i materialval och design, de flesta med balkong mot innergården.
Här finns yteffektiva ettor där de flesta har en flexibel alkov som kan användas som sovplats, arbetsplats eller walk in closet. Här finns också två-rumslägenheter med separat sovrum och större sociala ytor.
Nu kan vi också erbjuda den ultimata storstadsdrömmen med etagelägenhet med dubbel takhöjd, fönster från golv till tak och walk in closet.

När du bor i The Brick Terra, Telefonplan så har du ICA-butiken runt hörnet, populära restauranger, mysiga caféer, gym, lokal biograf och klättercenter inom kort promenadavstånd. Med tunnelbanan tar man sig till Söders höjder på ca 10 minuter och för dig som föredrar att cykla finns det fina cykelvägar som tar dig in till stan eller andra delar av Stockholm.

Hör av dig redan idag till våra mäklare för visning och prisuppgifter.

Se också våra kommande bostadsrättsprojekt i området på länkarna nedan
https://www.almbostad.se/projekt/indigo-the-brick/
https://www.almbostad.se/projekt/viridum-the-brick/

Se en av visningsbostäderna i 360°: https://www.youtube.com/watch?v=uRdUsWEj6qY

The Brick - Terra är en del av ALM Småa Bostads utvecklingsområde där totalt sex fastigheter ska uppföras. Tre av fastigheterna har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer förvalta dessa.

Projekt
The Brick - Terra
Ort
Stockholm
Prisintervall
2 250 000 - 4 200 000 kr
Boarea
32 - 71 kvm
Antal bostäder
346
Storlek
1 - 2 rum
Inflyttning
2020
Arkitekt
White
Gör en intresseanmälan

Kontakt

Mäklare: Henric Wickholm Pernäng
henric.wickholm@notar.se
070-899 27 63