SlottsholmenBostadsrätt, Västervik

Endast en lägenhet kvar till salu

Tillsammans med Björn Ulvaeus har ALM Equity uppfört Nya Slottsholmen i Västervik. I denna fastighet med unikt havsläge har det bedrivits restaurang och nöjesverksamhet sedan början av 1900-talet och strax intill ligger Stegeholms slottsruin där Västerviks Visfestival äger rum varje sommar.

Slottsholmen är en mötesplats för människor som vill glädja och beröra. Här finns en förstklassig restaurang med mat som bygger på Björns uppväxt och resor jorden runt. I samarbete med Stefan Ekengren, köksmästare på Hantverket, serveras mat med känslor, dofter och spännande smaker. Restaurangen har varit öppen sen i maj, 2018!

Slottsholmen erbjuder också möjlighet att till fest och möten för upp till 200 personer året om. Här kan man även boka någon av våra elva personligt inredda sviter för övernattning.

För den som vill befinna sig i mitten av Slottsholmens härliga atmosfär så erbjuder Slottsholmen även moderna bostadsrätter i varierande storlek med sjöutsikt åt alla väderstreck med generösa balkonger och terrasser.

Projekt
Slottsholmen
Ort
Västervik
Prisintervall
3 000 000 - 6 500 000 kr
Boarea
51 - 113 kvm
Antal bostäder
38
Arkitekt
SandellSandberg