Parkhuset, RinkebyterrassenBostadsrätt, Stockholm

Bostäder för den lilla familjen på populära Rinkebyterrassen

Intill det levande Rinkebystråket på Rinkebyterrassen har vi uppfört ett stilrent sexvåningshus inspirerat av klassisk funkisarkitektur. Huset består av 29 välplanerade och ljusa lägenheter med moderna interiörer och genomtänkta materialval. Här finns 1 – 3 rok om 25 - 61kvm för singelhushållet eller den mindre familjen. Samtliga bostäder har generösa balkonger eller uteplatser för ett härligt uteliv hemma.

De exteriöra ytorna på Rinkebyterrassen har planerats med omsorg där vi skapat ett torg som blir en social mötesplats med konstverk och utsikt över Järvafältet.
Järvafältet bjuder också på naturupplevelser med öppna fält, grönskande träd och motionsspår för ett aktivt friluftsliv.

Längs med Rinkebystråket hittar du spännande butiker och restauranger som erbjuder upplevelser från olika delar av världen. Med en ca 5 minuters promenad tar du dig till mer service såsom vårdcentral, apotek, matbutiker, restauranger och gym som finns i Rinkeby Centrum där tunnelbanestationen också ligger. Med en tunnelbaneresa på endast 18 minuter når du Stockholm central med hela storstadens utbud och via Järvafältets gång och cykelvägar så tar du dig enkelt till Kista som ligger endast 700 meter bort med sina arbetsplatser, shopping och nöjesutbud.

Kontakta mäklaren nu för visning och pris. Du får snabbt tillträde efter köpet av din nya bostad!

Projekt
Parkhuset, Rinkebyterrassen
Ort
Stockholm
Prisintervall
1 500 000 - 2 660 000 kr
Boarea
25 - 61 kvm
Antal bostäder
29
Storlek
1 - 3 rum
Inflyttning
2019
Gör en intresseanmälan

Kontakt

Mäklare: Leila Derogar
leila.derogar@bjurfors.se
070-782 00 01