LinbananBostadsrätt, Enköping

Välplanerade lägenheter med balkong nära buss och tåg

Strax utanför Enköping Centrum med kort promenadavstånd till Enköpings resecentrum för buss och tåg har Alm Equity uppfört 210 välplanerade lägenheter fördelat på tre lamellhus. De ljusa och välplanerade bostäderna om 29 kvm har placerats mittemot varandra och avskiljs med en korridor, på detta sätt har alla lägenheter en generös balkong eller uteplats. Vid entréerna till husen har vi placerat en lekplats med rutschkana och en pergola med sittplatser för soliga dagar, i anslutning till fastigheterna finns också parkeringsplatser.
Här bor du med närhet till natur och strövområden och mellan husen finns också en grillplats för de boende att nyttja för social samvaro med vänner.
140 av de 210 lägenheterna förvaltas av Svenska Nyttobostäder och resterande 70 lägenheter ägs av MHS Bostäder som tillhandahåller bostäder åt försvarshögskolans studenter samt försvarsmaktens personal. Projektet var färdigställt hösten 2016.

Projektnamnet Linbanan inspirerades av Nordströms Linbanor som hade en verksamhet på platsen där man under 1900 talet byggde linbanor och skidliftar till hela Sverige.

Projekt
Linbanan
Ort
Enköping
Boarea
29 - 78 kvm
Antal bostäder
210

Kontakt

Uthyrare: Lena Heitmann
info@nyttobostader.se
076-543 03 60