Lilla TorgBostadsrätt, Enköping

Välplanerade bostäder mitt i staden

Mitt i centrala Enköping, i kvarteret Fältskären, har vi uppfört 103 st välplanerade och moderna bostäder med genomgående hög standard och god design.
Projektet består av två intilliggande huskroppar som sammanbinds av ett generöst garage för bil, cykel och där man på taket skapat en öppen privat och lättskött innergård.
I entréplanet har vi placerat lokaler med generösa skyltfönster och härlig rymd som bidrar till att skapa en levande stadsmiljö mot Enköpings nya mötesplats Lilla torg.
Det välrenommerade arkitektkontoret Sweco har ritat kvarteret där de valt varierande material i de exteriöra fasaderna för att ge kvarteret ett rogivande och vackert intryck

I detta unika centrala läge har vi skapat bostäder 1 - 5 rok om 27 - 100 kvm där de flesta lägenheter har balkong, och de större bostäderna har generösa terrasser, uteplatser eller dubbla balkonger.
Oavsett om du önskar stora sällskapsytor, många sovrum och god förvaring eller en kvadratsmart första bostad så kan du hitta ditt drömboende här.

Bostäderna är uppdelade i två bostadsrättsföreningar. Klicka på nedan länk för att läsa mer om varje projekt, samt få kontaktuppgifter till den lokala mäklaren som kan hjälpa dig hitta din drömbostad.
http://www.almequity.se/projekt/pausfageln/
http://www.almequity.se/projekt/pafageln/

Projekt
Lilla Torg
Ort
Enköping
Prisintervall
950 000 - 2 995 000 kr
Boarea
27 - 100 kvm
Antal bostäder
103
Gör en intresseanmälan

Mäklare: Jonas Ackelman
jonas.ackelman@svenskfast.se
070-699 98 97