KronanBostadsrätt, Hyresrätt, Järfälla

Attraktivt boende i nya framtidsstaden

I Barkarbystaden investerar du i ett miljömässigt hållbart boende invid västra Stockholms nya knutpunkt, Järvafältets natur och en av Sveriges största handelsplatser.

Med högkvalitativ arkitektur och spännande takvinklar skapas ett av Barkarbystadens landmärken, bara ett kvarter från stora torget i den växande Barkarbystaden. Här utvecklar och bygger vi ytsmarta bostäder, där de flesta har balkong eller uteplats. Den privata innergården i söderläge skapar ett mervärde för sköna dagar i solen.

Barkarbystaden är en av Stockholms största utbyggnadsområden och kommer färdigbyggt att bestå av cirka 18 000 bostäder fördelat på 140 kvarter och cirka 10 000 nya arbetsplatser.
Järfälla kommun har vunnit priset för bästa pendlarkommun och just nu förbättras den ytterligare när tunnelbanan kommer att gå ut till Barkarbystaden om några år.
Direktbussar går till Kista, Sollentuna och med en av Sveriges första självkörande bussar tar du dig till pendeltågstationen i området på några minuter. Från Barkarbystation tar det cirka 18 minuter att åka in till Stockholm City.

Kronan i Barkarbystaden har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer att förvalta de färdigställda bostäderna.

Projekt
Kronan
Ort
Järfälla
Boarea
22 - 72 kvm
Antal bostäder
276
Storlek
1 - 4 rum