Jämlikheten 2Bostadsrätt, Stockholm

Centralt beläget i Bagarmossen

ALM Equity har förvärvat tomträtten Jämlikheten 2 i Bagarmossen, Stockholm. Tomträtten omfattar 3 320 kvm och har en uthyrningsbar area om 2 556 kvm.

Fastigheten är uppförd 1964 och består av 2 delar, ett kontorshus och ett industrihus i souterräng, båda i tre våningar. I dagsläget finns nio hyresgäster. Verksamheterna som bedrivs är allt ifrån färg och form till golvläggningsföretag. Det finns tre lokaler om vardera ca 300 kvm till uthyrning i dagsläget. Kontakta oss för mer information!

Fastigheten ligger i Bagarmossen, söder om Stockholm. Området angränsar till Nacka reservatet. Det finns goda kommunikationer (T-bana Bagarmossen och Buss 161 avgår i korsningen) och service i närområdet (Ica, apoteket, blomsteraffär). Grundskola och dagis ligger 3 minuters promenad bort. Kärrtorpsgymnasium ligger inte heller långt bort och är en utav Stockholms mest välrenommerade. Nära till Skarpnäck och Skarpnäcks industriområde.

Stadsbyggnadskontoret jobbar för närvarande med att upprätta ett planprogram med arbetsnamnet "Sambandet Bagarmossen- Skarpnäck". Uppdraget innefattar att inom området planera för sammanlagt 2500 nya bostäder i kollektivtrafiknära lägen, samt att utveckla området enligt mål och visioner i Stockholms Stads översiktsplan "Promenadstaden".

Projekt
Jämlikheten 2
Ort
Stockholm

Kontakt

Uthyrare: Lena Heitmann
info@nyttobostader.se
076-543 03 60