EsplanadenBostadsrätt, Stockholm

Välplanerat med närhet till allt

Vid det levande Rinkebystråket har vi uppfört ett sexvåningshus med ljusa lägenheter för den som vill satsa i ett yteffektivt boende nära service, kommunikationer och det grönskande Järvafältet.

Fasaden i grå puts är inspirerad av urban funkisarkitektur, där alla lägenheter har balkong eller uteplats. Lägenheternas interiörer erbjuder bekvämlighet och materialval i god kvalitet för livets alla dagar.
Med Järvafältet strax utanför dörren så är ett aktivt liv nära. Här finns motionsspår, grönskande natur och utomhusbad. Kista ligger endast cirka 700 meter från Rinkebyterrassen vilket gör det smidigt att ta sig till arbetsplatser och gallerian med allehanda butiker, restauranger och nöjen. Med en kort promenad från fastigheten till Rinkeby Centrum finns kommunikationer, restauranger, mataffär och övrig service. Tunnelbanan in till Stockholm City tar cirka 19 minuter.

Esplanaden, har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer att förvalta de färdigställda bostäderna.

Se våra bostadsrättsprojekt i området på länkarna nedan

INFLYTTNINGSKLARA BOSTÄDER
https://www.almbostad.se/projekt/parkhuset-rinkebyterrassen/
https://www.almbostad.se/projekt/rt-16/
https://www.almbostad.se/projekt/utblicken/

ALM Småa Bostad (Tidigare ALM Equity) har utvecklat och byggt cirka 400 bostäder och lokaler fördelat på sex fastigheter och ett parkeringshus på Rinkebyterrassen. Här ingår även anläggandet av ett torg med konstverk och utsikt över Järvafältet.

Projekt
Esplanaden
Ort
Stockholm
Antal bostäder
52
Inflyttning
2020
Arkitekt
2A Entreprenad