Bjäreterrassen 2

Inflyttningsklart skånehus i sommarparadiset!

I populära Bjäreterrassen njuter du av ett modernt och bekvämt liv i ett av våra nyproducerade skånehus, nära golfbana, hav, natur och pittoreska Torekov med sina kullerstensbeklädda gator.

Bjäreterrassen inspireras av traditionella skånebyarna, med vitputsade fasader, branta takvinklar och takbeläggning i lertegel. Husen ritades av välkände Torekov-arkitekten Stephan Gip, där tradition möter det moderna livet. Som boende får du nyttja föreningens tennisbana, pool och orangeri som sätter extra guldkant på det unika boendet i området. På knappt 10 minuter med cykeln når du havet och badplatsen.

De inflyttningsklara parhusen är ljusa med noga utvalda material, design och kvalitet. Boendeytan är ca 90 kvm i 1 ½ plan med tre rum, varav två är sovrum, samt två badrum med dusch. Huset har två möjliga uteplatser; på husets framsida finns en gräsmatta samt baksidans stenlagda uteplats som nås via glasade pardörrar. Här finns även ett förråd för trädgårdsverktyg. Parkering finns i anslutning till huset.

På cirka 5 minuter med bil tar du dig till Torekovs stadskärna, där mataffärer det charmiga torget och hamnen lockar med sin pittoreska charm.


Se vår inspirationsfilm från området här
https://www.youtube.com/watch?v=Kz1oNylNhGs

Projekt
Bjäreterrassen 2
Ort
Båstad
Boarea
90 kvm
Antal bostäder
59
Storlek
4 rum
Inflyttning
2017
Arkitekt
Stephan Grip
Gör en intresseanmälan