Bjäreterrassen 2

Inflyttningsklart skånehus i sommarparadiset!

I populära Bjäreterrassen njuter du av ett modernt och bekvämt liv i ett av våra nyproducerade skånehus, nära golfbana, hav, natur och pittoreska Torekov med sina kullerstensbeklädda gator.

Bjäreterrassen inspireras av traditionella skånebyarna, med vitputsade fasader, branta takvinklar och takbeläggning i lertegel. Husen ritades av välkände Torekov-arkitekten Stephan Gip, där tradition möter det moderna livet. Som boende får du nyttja föreningens tennisbana, pool och orangeri som sätter extra guldkant på det unika boendet i området. På knappt 10 minuter med cykeln når du havet och badplatsen.

De inflyttningsklara parhusen är ljusa med noga utvalda material, design och kvalitet. Boendeytan är ca 90 kvm i 1 ½ plan med tre rum, varav två är sovrum, samt två badrum med dusch. Huset har två möjliga uteplatser; på husets framsida finns en gräsmatta samt baksidans stenlagda uteplats som nås via glasade pardörrar. Här finns även ett förråd för trädgårdsverktyg. Parkering finns i anslutning till huset.

På cirka 5 minuter med bil tar du dig till Torekovs stadskärna, där mataffärer det charmiga torget och hamnen lockar med sin pittoreska charm.

Kontakta Mäklaren för mer information och pris på kvarvarande hus i detta unika läge.

Se vår inspirationsfilm från området här
https://www.youtube.com/watch?v=Kz1oNylNhGs

Projekt
Bjäreterrassen 2
Ort
Båstad
Boarea
90 kvm
Antal bostäder
59
Storlek
4 rum
Inflyttning
2017
Arkitekt
Stephan Grip

Kontakt

Oskar Persson
oskar@jajab.se
070-277 55 75