Archimedes RiseBostadsrätt, Stockholm

Högrest boende nära Sundbybergs Centrum

I den högresta byggnaden bor man bekvämt med närhet till kommunikationer, handel, restauranger och annan service i Sundbybergs Centrum eller Bromma Blocks. Endast ett stenkast från Bällstaån och den planerade strandparken.

Archimedes Rise är ett 15 våningar högt punkthus där de högst placerade bostäderna får en milsvidd utsikt över Bromma och den ringlande Bällsta ån med sin kommande strandpark. Här bor man i välplanerade lägenheter med genomtänkta materialval och god funktion som ger plats för din personliga inredningsstil. I Entréplanet placeras lokaler för olika verksamheter och som kan bidra till ett levande och aktivt gatuliv.

Området Archimedes har en anrik historia som än idag bidrar till områdets gestaltning.
Här har många intressanta verksamheter funnits, bland annat en hattfabrik i slutet av 1800-talet, en cigarrfabrik och en tillverkare av utombordsmotorer. Även mer kända verksamheter som Elektrolux och Atlas Copco har haft sina verksamheter i området.

Strax utanför området finns både buss och tvärbana. På endast 3 minuter tar tvärbanan dig till knutpunkten i Sundbybergs Centrum med flertalet kommunikationssätt till Stockholm eller andra delar av länet. Tunnelbana från Sundbyberg till Stockholm City tar cirka 8 minuter. Bromma Blocks ligger cirka 10 minuter bort och erbjuder shopping och handel av hög klass.


Se också vårt andra kommande bostadsrättsprojekt i området på länken nedan
https://www.almbostad.se/projekt/slottet/

Archimedes Rise är en del av ALM Småa Bostads utvecklingsområde där totalt sju bostadshus ska uppföras. Fem av flerbostadshusen har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer förvalta dessa.

Projekt
Archimedes Rise
Ort
Stockholm
Boarea
25 - 60 kvm
Antal bostäder
47
Storlek
1 - 3 rum
Gör en intresseanmälan

Kontakt

Projektledare: Therese Fyhn
therese.fyhn@alm-smaa.se
073-364 55 15