ÄngshusetBostadsrätt, Stockholm

Moderna lägenheter med grönskande utsikt

Intill det grönskande Järvafältet har vi uppfört ett åttavåningshus varav två våningar ligger i souterräng. Här investerar man i ett boende med närhet till natur samtidigt som man har kommunikationer och all tänkbar service inom kort avstånd.

Fasaden är inspirerad av klassisk funkis som blivit ett kännetecken för husen på Rinkebyterrassen. De effektiva och välplanerade bostäderna har genomgående kvalitativa materialval i modern design och bekvämlighet.

Järvafältet bjuder på naturupplevelser, motionsspår och ett nyöppnat utomhusbad för ett aktivt fritidsliv. På cirka fem minuters promenad når du tunnelbanan som tar dig in till Stockholm City på cirka 19 minuter. I Rinkeby Centrum finns restauranger, mataffär och spännande butiker för ditt dagliga behov. Kista ligger endast 700 meter bort för mer service, butiker och arbetsplatser.

Se våra bostadsrättsprojekt i området på länkarna nedan

INFLYTTNINGSKLARA BOSTÄDER
https://www.almbostad.se/projekt/parkhuset-rinkebyterrassen/
https://www.almbostad.se/projekt/rt-16/
https://www.almbostad.se/projekt/utblicken/

Ängshuset har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer att förvalta de färdigställda bostäderna.

ALM Småa Bostad (Tidigare ALM Equity) har utvecklat och byggt cirka 400 bostäder och lokaler fördelat på sex fastigheter och ett parkeringshus på Rinkebyterrassen. Här ingår även anläggandet av ett torg med konstverk och utsikt över Järvafältet.

Projekt
Ängshuset
Ort
Stockholm
Antal bostäder
78
Arkitekt
2A Entreprenad
Gör en intresseanmälan