AG SilverdalBostadsrätt, Sollentuna

Unika bostäder i natursköna Silverdal.

Området innefattar nyproducerade bostäder i rad- och kedjehus samt bostäder i ursprungliga ekonomibyggnader tillhörande Rådans herrgård.

AG Silverdal är uppdelad i fem etapper. De första två etapperna, Munderingen och Silvermedaljen är färdigställda och projekten är även slutsålda. Gårdslängorna färdigställdes i maj 2018 och inflyttningar har skett löpande sedan dess. I Ladugården som består av en ombyggnation av en äldre ladugårdslänga från 1700- talet samt en ombyggd spannmålsloge från 1920-talet finns fortfarande möjlighet att förvärva ett radhus eller parhus. Kontakta Mäklaren under respektive projekt för visning och information om kvarvarande bostäder till salu.

PÅGÅENDE FÖRSÄLJNING
Läs mer om etapp 5 - Torparen på
http://www.almequity.se/projekt/torparen/

PÅGÅENDE FÖRSÄLJNING
Läs mer om etapp 4 - Ladugården på
http://www.almequity.se/projekt/ladugarden/

Läs mer om etapp 3 - Gårdslängorna på
http://www.almequity.se/projekt/gardslangorna/

SLUTSÅLT
Läs mer om etapp 2 - Silvermedaljen på
http://www.almequity.se/projekt/silvermedaljen/

Läs mer om etapp 1 - Munderingen på
http://www.almequity.se/projekt/kv-munderingen/

Variationen i ett område bestående av både nyproducerade bostäder samt ombyggnationer av befintliga byggnader har skapat ett område med livfullhet som sticker ut från mängden. Samtliga etapper har utformats för att på bästa vis komplettera och framhäva områdets gedigna atmosfär. Väldisponerade, moderna bostäder i varierande storlekar och planlösningar bidrar till en bredare målgrupp där möjligheten att förvärva ett hem att växa i finns. Interiört har vi skapat en lugn och harmonisk miljö med smakfulla detaljer som gör skillnad.

ATT BO I SILVERDAL

I Silverdal bor du med direkt närhet till sköna naturupplevelser och Edsvikens vatten. Trots det naturnära läget är det endast tio minuters bilfärd in till Stockholms city, vilket har lockat många till denna moderna trädgårdsstad. Via E4:an tar det endast 25 minuter till Arlanda. Pendeltågstation finns i intilliggande Helenelund där tåget tar dig in till city och även direkt, utan tågbyte till Arlanda och Uppsala. Ifrån Silverdal avgår flera busslinjer till både Sollentuna Centrum och Stockholms innerstad. Bussarna går i princip dygnet runt och som intensivast en gång i kvarten.
Alldeles intill vilar vackra Edsviken, en vik som mynnar ut i Östersjön. En oslagbar plats för bad under sommaren och skridskoåkning om vintern. Edsvikens strandpromenad fortsätter åt ena hållet hela vägen in till Edsbergs slott och åt andra hållet kommer man efter ungefär en kvarts promenad till Ulriksdals Slott med slottsträdgård och trädgårdscafé.
För den shoppingsugne finns det flera köpcentrum att välja på, t.ex. Sollentuna Centrum, Kista Galleria och Mall of Scandinavia. Silverdal har ett bra lokalt serviceutbud med bland annat närlivs, frisör, gym, restauranger samt gott om förskolor och skolor i anslutning till området.
På cykelavstånd ligger även Kista, ett av världens främsta ICT-kluster. Här har flera stora företag kontor och området är under ständig utveckling.

Projekt
AG Silverdal
Ort
Sollentuna

Kontakt

Alexandra Svärdinger
alexandra.svardinger@alm-smaa.se
076-868 24 50