OM ALM BOSTAD

ALM Bostad härrör ur ALM Equity, en bostads- och fastighetsutvecklare som grundandes 2006.

Vi på ALM Bostad ser oss som nytänkande och flexibilitet pulserar i ådrorna. Vårt hjärta slår lite extra hårt för förstagångsköparna och fokuserar därför på kvadratsmarta lägenheter med bra kommunikationer. Våra bostadsområden genomsyras av delningsekonomi (co-live), både genom en digital portal och med målgruppsanpassade gemensamhetsytor.

 

VI SER MÖJLIGHETER

Genom vår bredd, flexibilitet och välfyllda projektportfölj kan vi enkelt anpassa vårt utbud efter marknadens efterfrågan. Vi ska utveckla attraktiva bostadsområden och vara nytänkande när vi utformar nya stadsdelar. Vi vill vara den aktör som först dyker upp i tanken hos dig som letar bostad.

 

EN DEL AV ALM EQUITY-KONCERNEN

ALM Bostad ingår i ALM Equity-koncernen. En koncern med en fantastisk bredd och en entreprenörskänsla som spirar i korridorerna. Modet att testa nya vägar balanseras med en fingertoppskänsla - en egenskap som burit frukt, både som DI-gasell, men även genom förvärv av väletablerade bolag.

I ALM Equity-koncernen ingår ALM Bostad, Småa, 2A Entreprenad, Svenska Nyttobostäder, Smarta Hyresbostäder, Nordisk Fastighetskredit och YourBlock.

ALM Equity är noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2012.