NYTT PROJEKT I ASPUDDEN

ALM Equity har erhållit markanvisning för bostäder i stadsdelen Aspudden av Stockholm stad. 

En ny detaljplan om cirka 310 bostäder skall tas fram inom fastigheterna Liljeholmen 1:1 och Skärsliparen 2 som skapar en ny entré till Aspudden och Midsommarkransen. Förslaget innebär att Aspudden förlängs och flyttar närmare city. Preliminärt kan detaljplanen vinna laga kraft 2018. ALM Equitys andel uppskattas till 130 bostäder.

”Stockholms södra stadsdelar är oerhört intressanta med dess attraktiva boendemiljöer, nyskapande innehåll, goda kommunikationer och närhet till city. Vi har projekt vid Mälarens strand i Gröndal och i kreativa Telefonplan och ser Aspudden som ett attraktvit tillskott i vår portfölj. Områderna är heta och Stockholms innerstad är verkligen på väg att expandera utanför de traditionella tullarna”, säger Joakim Alm, VD Alm Equity AB.

För mer information kontakta: Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27

Om ALM Equity: ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag (Real Estate Developer). Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt, framförallt bostäder. ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ OMX First North med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.almequity.se