BYGGSTART I VÄSTERVIK

I samarbete med Björn Ulvaeus byggstartar ALM Equity projektet Slottsholmen i centrala Västervik. Med exklusiv och väldesignad arkitektur i handslagen tegel och trä och med ett unikt läge med 360 grader sjöutsikt, kommer projekt Slottsholmen erbjuda restaurang och konferens i kombination med exklusiva bostadslägenheter, marina och ett flytande hotell.

Jag hoppas att Slottsholmen ska bidra till att göra Västervik till ett attraktivt resmål. Nu fattas bara en flygplats!" säger Björn Ulvaeus.

Bostäderna är i varierade storlekar med havsutsikt från alla väderstreck, generösa balkonger och vackra materialval. Visionen är att skapa en levande mötesplats året runt – ett vardagsrum för Västervikare och besökare – på kanske en av Sveriges vackraste platser. Ansvarig arkitekt för projektet är SandellSandberg. Byggstartad del utgör 4 200 kvm BOA och LOA. Byggnationen utförs i nära samarbete med PEAB.

Projektet Slottsholmen kommer bli ett fantastiskt tillskott i utvecklingen av denna kulturhistoriskt viktiga och vackra plats.” säger Joakim Alm, VD ALM Equity AB.

Det känns fantastiskt härligt att äntligen kommit i mål och att dra igång med byggnationen på riktigt. Vi ser framemot att tillsammans med Björn Ulvaeus och ALM Equity skapa en levande mötesplats i Västervik.” säger Fredrick Ilestedt, Regionchef, PEAB.

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27