BYGGSTART I VÄLLINGBY

Sista etappen av Stadshusparken i Vällingby Parkstad är byggstartad.

ALM Equity har byggstartat etapp 3 i Brf Stadshusparken 2. Därmed är samtliga etapper i projektet Stadshusparken byggstartade. Projektet Stadshusparken omfattar totalt cirka 4700 kvm BOA fördelat på 44 stadsradhus om 5 rum och kök. Byggnationen utförs på totalentreprenad av Andersson Company Byggnads AB. Ansvarig mäklare är Fastighetsbyrån i Vällingby.

Brunnberg och Forshed arkitekter har ritat projektet med inspiration från brittiska femtiotalsradhus med en touch av Amsterdam. Bostäderna är ytterst välplanerade och samtliga bostäder erbjuds terrass och egen trädgård.

Kommunikationerna är mycket goda med några minuters gångavstånd till Råcksta tunnelbanestation. I området ska det finnas förskola, skola samt närservice. Här byggs totalt cirka 1 400 bostäder.

 

”När vi nu byggstartar den tredje och sista etappen i Stadshusparken, går vi in i en intensiv byggfas. Vi kommer se området växa fram och en ny spännande del av Vällingby tar form med kommunikationsnära och välplanerade stadsradhus”. Säger Joakim Alm, VD ALM Equity AB.

 

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27