BYGGSTART I SILVERDAL

Byggstart av 25 rad- och kedjehus i Sollentuna.

I natur- och stadsnära Silverdal, på ett av områdets bästa läge intill Edsviken i Sollentuna, kommer ALM Equity i etapper bygga rad- och kedjehus, friliggande villor samt bostäder i befintliga ladugårdsbyggnader. Först ut är kvarteret Munderingen. I denna etapp skapar ALM Equity tillsammans med Marge arkitekter 25 rad- och kedjehus i varierande storlekar och planlösningar med genomtänkta materialval och starkt formspråk. Byggnationen utförs på totalentreprenad av Andersson Company Byggnads AB. Ansvarig mäklare är Skandiamäklarna i Sollentuna.

”Kvarteret Munderingen är startskottet för vårt engagemang i området. Vi har ett fantastiskt fint läge att bygga bostäder på i Silverdal och höga ambitioner på att skapa moderna och unika bostäder som samtidigt anknyter till befintlig kulturhistorisk bebyggelse.” säger Joakim Alm, VD ALM Equity AB.

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27

OM ALM Equity: ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag (Real Estate Developer). Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt, framförallt bostäder. ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ OMX First North med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.almequity.se