BYGGSTART I RINKEBY

Byggstart av 114 bostadsrätter i Rinkeby   


ALM Equity har byggstartat brf-projektet RT16 på Rinkebyterrassen i västra Stockholm. Ett spännande höghus om 16 våningar ritat av Kirsh + Dereka Arkitekter med generösa balkonger och vidsträckt utsikt mot Järvafältet. Totalt 4 630 kvm boa fördelat på 114 stycken välplanerade lägenheter om främst 1 – 2 r o k. Dess läge i det nya bostadsområdet Rinkebyterrassen, som ligger på en överdäckad del av E18, och dess arkitektur kommer göra byggnaden till Rinkebys nya landmärke. Byggnationen utförs av Andersson Company Byggnads AB som även är kontrakterade för etapp 2, Torghuset, som säljstartas i dagarna. Ansvarig mäklare är Fastighetsbyrån i Kista.  

Totalt planerar ALM Equity att uppföra ca 400 bostäder i området fördelat på sex bostadshus. Kommunikationerna är mycket goda med endast 5 minuters promenad till Rinkeby tunnelbanestation samt närhet till det nyligen upprustade Rinkebystråket med service och handel. ”Intresset för våra bostäder i Rinkeby är stort och vi hoppas kunna byggstarta fler etapper inom kort.” säger Joakim Alm, VD ALM Equity AB.

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27

OM ALM Equity: ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag (Real Estate Developer). Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt, framförallt bostäder. ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ OMX First North med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.almequity.se