BYGGSTART I RINKEBY

ALM Equity har byggstartat bostadsprojektet Torghuset på Rinkebyterrassen i Västra Stockholm. Huset, som är ritat av Kirsh+Dereka står i kopplingen mellan det nya Rinkebystråket med alla dess caféer och restauranger och utgör en del av porten in till Rinkebyterrassen. Totalt 1 608 kvm boa fördelat på 62 välplanerade lägenheter om 1 – 2 r o k, samtliga med generösa balkonger. Ansvarig mäklare är Fastighetsbyrån i Kista. Byggnationen utförs av Andersson Company Byggnads AB.

Projektet utgör den andra etappen i ALM Equitys utveckling i Rinkeby. Totalt planerar ALM Equity att uppföra ca 400 bostäder i området fördelat på sex bostadshus. Kommunikationerna är mycket goda med endast 5 minuters promenad till Rinkeby tunnelbanestation samt närhet till det nyligen upprustade Rinkebystråket med service och handel. ”Den senaste månaden har ALM Equity byggstartat drygt 300 unika bostäder i Stockholmsområdet och det känns fantastiskt roligt att intresset för våra projekt är så stort. Vi är övertygade om att Rinkebyterrassen kommer att bli ett jättefint område och ser framemot våra fyra kommande etapper” säger Joakim Alm, VD ALM Equity AB.

 

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27

Om ALM Equity: ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag (Real Estate Developer). Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt, framförallt bostäder. ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ OMX First North med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.almequity.se