BYGGSTART I SUNDBYBERG

ALM Equity (ägarandel 50%) har byggstartat bostadsprojektet Duvboet i centrala Sundbyberg omfattande 104 lägenheter och stadsradhus på taket om cirka 7 500 kvm boa, lokaler i gatunivå samt garage. Projektet består av ett befintligt kontorshus i korsningen Starrbäcksgatan/Vattugatan som nu genomgår en genomgripande om- och tillbyggnad. Byggnationen utförs av Andersson Company Byggnads AB. Ansvarig mäklare är Bjurfors i Solna/Sundbyberg.

 

Ombyggnationen kommer att komplettera kvarteret och bidra med en formstark och modern byggnad. Bostäderna är varierande med spännande planlösningar och merparten av lägenheterna har balkong och/eller terrass. Kommunikationerna är mycket goda med endast några minuters gångavstånd till Duvbo tunnelbanestation. I närheten finns all tänkbar service, restauranger, kommunikationer och shopping. I området finns även idrottsplats, idrottshall och nyrenoverad simhall som bidrar till de boendes aktiva livsstil.

 

 ”Vi har på senare tid haft flera lyckade bostadsprojekt i Sundbyberg och det är tillfredställande att ALM Equity är med och utvecklar och förädlar i en så växande kommun som Sundbyberg. Här har vi också möjligheten att skapa ett nästintill unikt boende med de exklusiva radhusen på taket”. Säger Joakim Alm, VD ALM Equity AB.

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27

OM ALM Equity: ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag (Real Estate Developer). Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt, framförallt bostäder. ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ OMX First North med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.almequity.se